kiroilevat siilit  ne on ihania mä testasin sivulla http://www.kiroilevasiili.fi/salaa et kuka niistä siileistä oon ja olin


"Antti"
"Pikkusiilin" paras kaveri ja kämppis, Antti, on myös lemmikkisiili: egyptiläinen pitkäkorva! Antti on hiljainen, ujo ja hieman yksinkertainen pieni olento. Se ei paljon maailmasta ymmärrä, mutta se ei sitä juurikaan haittaa. Antin tunnusmerkki ovat silmiinpistävän suuret korvat, joilla se mm. viestii tunnetilojaan.

 

    kivaa ja siellä on muitakin hahmoja esim :  
 

"Kiroileva siili"
Päähahmo itse. Negatiivisesti lähes kaikkeen suhtautuva, kärsimätön, ärhäkkä ja sisukas, rääväsuinen pikkuotus. Manaa perkelettään kaikille ja kaikelle, ja välillä ilman mitään sen kummempaa syytäkään. Vaikka Siili ajaakin tunkeilijat raivoisasti pois "reviiriltään", on piikkipehkon alla silti pehmeäkin puoli, joka lipsahtaa esiin aina välillä. Siili elää metsässä nimettömäksi jääneen kaupungin laitamilla, mutta on juuriltaan pohojalaanen.

 

 

"Pikkusiili"
Päähahmon täydellinen vastakohta. Pikkusiili on lemmikkisiili ("afrikkalainen kääpiösiili"), joka aina vähän väliä eksyy räyhäävän sukulaisensa tielle. Se on positiivinen ja pirteä, äärimmäisen söpö pieni piikkipallero. "Pikku" asuu kaupungissa yhdessä parhaan kaverinsa "Antin" kanssa.

 

 

"Tyttösiili"
Hyvin samantyyppinen persoona, kuin Siili itse, jonka vuoksi ne eivät oikein tulekaan keskenään toimeen. Kaikesta huolimatta Tyttö on Kiroilevan Siilin suuren rakkauden kohde. Tytön tunnusmerkki ovat pitkät silmäripset, jotka tekevät siitä tietenkin täysin vastustamattoman. Tämä neito on vahvaluontoinen, tuittupäinen ja hyvin vaikeasti miellytettävä tapaus!

 

 

"Citysiili"
Kuten ulkonäöstä voi päätellä, citysiili on todella cool tyyppi (tai ainakin uskoo olevansa)... Ja kuten nimestä voi päätellä, se asuu kaupungissa! Citysiilin ego on valtava. Se on superkovis! Kaupungin kujilla eläneenä se tietää yhtä sun toista urbaaneista meiningeistä. Don´t mess with this creature, dude!

 

 

"Siilimuori"
Pahansisuinen isoäiti-siili on elämässään kokenut kovia, kuten harventuneista piikeistä näkee. Sen edessä jopa itse päähahmomme menee hiljaiseksi. Suorapuheisella vanhuksella on painava sanansa sanottavana asiaan kuin asiaan, eikä sille sovi mennä väittämään vastaan. Siilisuvun ehdoton pomo.

 

 

"Antti"
"Pikkusiilin" paras kaveri ja kämppis, Antti, on myös lemmikkisiili: egyptiläinen pitkäkorva! Antti on hiljainen, ujo ja hieman yksinkertainen pieni olento. Se ei paljon maailmasta ymmärrä, mutta se ei sitä juurikaan haittaa. Antin tunnusmerkki ovat silmiinpistävän suuret korvat, joilla se mm. viestii tunnetilojaan.

 

   
   
 
tässä antti ruli uudestaan mut ei kai se haittaa :) mut nyt pitää mennä lukemisen iloa :)